fbpx

Om Ecopark

Eget kontor i et attraktivt iværksættermiljø i Aarhus
Ecopark er en grøn udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder, der vil drive deres forretning i innovative omgivelser. Du kan bl.a. få adgang til prototypeværksted samt leje faciliteter til produktion, testområde, værksted og lager. Cleantech og bæredygtighed er vores primære fokusområde.

Vi specialiserer os derfor i at skabe de bedste rammer og muligheder for vækst for virksomheder inden for Cleantech-branchen.

Bæredygtighed og miljø

Bæredygtighed er vores mantra. En del af vores strøm leveres af solcelleanlæg på taget, vi spiser økologisk i kantinen (bronzemærke), og madaffald fra kantinen omdannes til biogas.

Mens vi selv gør meget for at skåne miljøet, er vores mission at understøtte virksomheder med miljømæssigt bæredygtige løsninger/produkter i udvikling og vækst. Flere af vores virksomheder udvikler og sælger produkter, der bidrager til den grønne omstilling – ikke kun nationalt, men også internationalt. Det er vi stolte af.

12.000 m² udvikling

Ecopark drives af Århus Miljøcenter og blev i 2005 åbnet i de arkitekttegnede bygninger ved Ringvejen, som førhen husede affaldsindsamlingen. I dag er skraldebilerne skiftet ud med lastbiler og trucks – og skraldemændene er erstattet af innovative iværksættere, der udvikler, tester og producerer deres produkter i de gamle garageanlæg.

Garagerne er blevet omdannet til lager, mens vaskehaller og værksteder til skraldebilerne nu er produktions- og værkstedsområder. Ecopark blev i 2016 udvidet, så arealet nu dækker 12.000 m². Blandt andet blev nye konferencelokaler bygget på taget af bygningen, og her har man mulighed for, at holde sine møder med udsigt over byen.

Produktion & Lager

Ecopark råder over i alt ca. 5.600 m² produktions- og lagerfaciliteter, som udlejes på forskellige vilkår, afhængig af bl.a. størrelse og indretning.

Kontorfællesskab

Den nye kontorfløj giver mulighed for at kombinere større og mindre kontorer. Der er 2 fælles møderum i denne afdeling.

Mødelokaler

Som lejer i Ecopark kan du låne mindre mødelokaler gratis op til 4 timer ad gangen, med eller uden forplejning.

Prototypeværksted

Iværksættere såvel som etablerede virksomheder har mulighed for at benytte fysiske faciliteter til udvikling, afprøvning, tilpasning og produktion af prototyper og modeller.

Kantine

Et samlingspunkt i Ecopark, hvor du kan mødes med kollegaer og naboer fra andre virksomheder. Kantinen sørger desuden for al forplejning til møder og arrangementer i Ecopark.

Motionsrum 100 Kvm

Motionsrum

Det 100 m2 store motionsrum er udstyret med løbebånd, spinningcykel, romaskine, crossfit trainer, vægte, boksebold og andre træningsredskaber.

Luk Menu

Ring 8744 7900 -  eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt mig vedr.

Vil du høre mere?

x