Kantineassistent

Om Ecopark:

Ecopark er en grøn udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder, der vil drive deres forretning i innovative omgivelser og samtidig have en unik mulighed for at kombinere kontorfællesskab med lager- og udviklingsplads. I tillæg til vores kontorudlejning, driver vi en konferenceforretning, hvor udlejning af lokaler til møder og konferencer, med forplejning fra vores egen økomærkede kantine, er kerneydelsen. 

Opgaver:

Stillingen omfatter følgende arbejdsområder:

  • Planlægge menuer
  • Indkøbe råvarer
  • Tilberedning af frokost til husets lejere og konferencegæster
  • Ved aftenarrangementer, tilberedning af middag
  • Tilberedning af brød og konditori
  • Anretning
  • Betjening af kunder
  • Oprydning, opvask og rengøring i køkkenet

Arbejdstiden er fleksibel, og som udgangspunkt er mødetiden indenfor tidsrummet kl. 6-15. Der kan dog i perioder med sene arrangementer ved sygdom/ferie og ved behov for klargøring af møde- eller konferencelokaler o.l. være behov for at tilpasse arbejdstiden. Der kan ligeledes forekomme aftenarbejde og eventuelt, i begrænset omfang, weekendarbejde i forbindelse med afvikling af konferencer.

Om dig:

Vi forventer at du har en faglig uddannelse indenfor køkkenområdet, cater/kok el. lign. Vi forestiller os, at du er servicemindet, udadvendt, lærenem og har øje for detaljen, så vores mødegæster kan få den optimale oplevelse og vores lejere den bedste service. Du arbejder selvstændigt og finder løsninger på de problemer, der kan opstå, i samarbejde med dit team. Det er vigtigt, at du forstår at indgå i samarbejdsrelationer.

Vi tilbyder:

Du kommer til at indgå i et mindre team af engagerede kolleger, med et godt sammenhold og med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor vi hver især tager ansvar for egne arbejdsområder, går den ekstra mil og hjælper hinanden med vores opgaver, når der er travlt. Du vil få en spændende arbejdsplads med afvekslende opgaver og til tider fart over feltet. Af personalegoder kan vi bl.a. tilbyde sundhedsforsikring, pensionsordning, tilskud til frokostordning og adgang til motionsrum.

Ansættelse: 30 timer/uge.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2021

Forventet tiltrædelse: 1. maj 2021

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes på mail til: ansoegning@ecopark.dk

Kontaktperson:  Kantineleder Anna Louise Jeppesen, tlf: 8744 1136 (kontaktes mellem kl. 8-10 – eller på mail: alj@ecopark.dk)