Receptionist/serviceassistent med værtsfunktion og lettere administrative opgaver

Vi søger en medarbejder, som har lyst til en afvekslende hverdag og kan indgå i en række forskellige funktioner, primært ifht. service af vores lejere og gæster. Stillingen omfatter rollen som backup i receptionen, værtsrolle i forhold til vores konferencegæster, lettere administrative opgaver og som kollega i serviceteamet.

Opgaver:

  • Modtage og tage hånd om gæster i vores møde- og konferencelokaler
  • Receptionspasning og håndtering af henvendelser fra lejere
  • Opdækning og afrydning i møde- og konferencelokaler, servering, klargøring af lokaler til arrangementer og lettere rengøringsopgaver (i perioder min. 70% af stillingen)
  • Mødebookning og kommunikation med konferencekunder
  • Lettere ad hoc administrationsopgaver

Arbejdstiden er fleksibel. Som udgangspunkt møder du omkring kl. 8-9 til 16-17, ved sene arrangementer ved sygdom/ferie og ved behov for klargøring af møde- eller konferencelokaler o.l. dog med mulighed for at tilpasse arbejdstiden til behovet. Der kan forekomme aftenarbejde og eventuelt, i begrænset omfang, weekendarbejde i forbindelse med afvikling af konferencer.

Om dig:

Vi har ikke særlige krav til uddannelsesniveau, men et udpræget servicegen, sans for detaljen og flair for administration og brugervanthed i MS Officepakken (word, excel og outlook) vægtes højt. Vi forestiller os, at du er servicemindet, udadvendt, lærenem og har øje for detaljen, så vores mødegæster kan få den optimale oplevelse og vores lejere den bedste service. Du arbejder selvstændigt og finder løsninger på de problemer, der kan opstå, i samarbejde med dit team. Det er vigtigt, at du forstår at indgå i samarbejdsrelationer.

Vi tilbyder:

Du kommer til at indgå i et team af engagerede kolleger, med et godt sammenhold og med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor vi hver især tager ansvar for egne arbejdsområder, går den ekstra mil og hjælper hinanden med vores opgaver, når der er travlt. Du vil få en spændende arbejdsplads med afvekslende opgaver og til tider fart over feltet. Af personalegoder kan vi bl.a. tilbyde sundhedsforsikring, pensionsordning, tilskud til frokostordning og adgang til motionsrum.

Ansættelse: Fuldtid

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes på mail til: ansoegning@ecopark.dk

Kontaktpersen:  Sekretariatsleder Sidsel Westh-Hansen, tlf: 8744 7902