Medarbejdere i Ecopark

Ecopark drives af den selvejende, erhvervsdrivende fond Århus MiljøCenter, som har arbejdet med miljø og renovation siden 1950’erne og i dag fungerer som udviklingspark for over 30 forskellige virksomheder.

Drift og udvikling af Ecopark varetages af fondsdirektør Jesper Bach – samt et team af administrative medarbejdere og servicemedarbejdere.

Jesper Bach

Administrerende Direktør

Ledelsen af Fonden Århus MiljøCenter og datterselskaber, samt ledelsen af Ecopark varetages af administrerende direktør Jesper Bach. Jesper står desuden for udlejning af kontor/lager/værksted. Kontakt Jesper, hvis du er interesseret i at flytte ind i Ecopark.

Tlf: 8744 7900 / Mail: jeb@ecopark.dk

Sidsel Westh-Hansen

Sekretariatsleder / kommunikation / konferencesalg

Udlejning af konference- og mødelokaler varetages af Sidsel Westh-Hansen, som også er ansvarlig for kommunikation og markedsføring af Ecopark, herunder netværksarrangementer. Kontakt Sidsel, hvis du er interesseret i at leje et mødelokale.

Tlf: 8744 7902 / Mail: swh@ecopark.dk

Rasmus Stobbe

Projektkonsulent

Rasmus varetager Fonden Århus MiljøCenters forpligtigelser på affaldsområdet, herunder affaldssug-projektet på Aarhus Ø, samt forbrugs- og miljøovervågning i Ecopark.

Mail: ras@ecopark.dk

Anna Jeppesen

Kantineleder

Kantinen i Ecopark ledes af Anna og Linda, som sammen  sørger for både frokost til virksomhederne i Ecopark og forplejning til møder og konferencer.

Mail: kantine@ecopark.dk

Laila Severinsen

Receptionist / bogholder

Laila passer til dagligt receptionen i Ecopark, tager imod gæster og lejerhenvendelser, samt klarer faktureringsopgaver.

Mail: Tlf: 8744 7900 / info@ecopark.dk

Claus Jensen

IT og Ejendomssupporter

IT-support og ejendomsteknik varetages af Claus Jensen, som også sørger for praktikken omkring ejendommens vedligehold.

Mail: info@ecopark.dk

Stine Günther

Serviceteam – koordinator

Stine er en del af serviceteamet, som tager sig godt af mødegæster og lejere. Hun sørger desuden for at Ecopark altid tager sig pænt ud for virksomheder og gæster.

Mail: stg@ecopark.dk