Medarbejdere i Ecopark

Ecopark drives af den selvejende, erhvervsdrivende fond Århus MiljøCenter, som har arbejdet med miljø og renovation siden 1950’erne og i dag fungerer som udviklingspark for over 30 forskellige virksomheder.

Drift og udvikling af Ecopark varetages af fondsdirektør Jesper Bach – samt et team af administrative medarbejdere og servicemedarbejdere.

Jesper Bach

Administrerende Direktør

Ledelsen af Fonden Århus MiljøCenter og datterselskaber, samt ledelsen af Ecopark varetages af administrerende direktør Jesper Bach. Jesper står desuden for udlejning af kontor/lager/værksted. Kontakt Jesper, hvis du er interesseret i at flytte ind i Ecopark.

Tlf: 8744 7900 / Mail: jeb@ecopark.dk

Sidsel Westh-Hansen

Kommunikation / Bæredygtighed / Serviceledelse

Sidsel står for Ecoparks kommunikation, netværksmøder og markedsføring, samt ledelse af Ecoparks servicefunktioner. Sidsel er desuden tovholder på Ecoparks miljø- og bæredygtigheds-indsatser.

Tlf: 8744 7902 / Mail: swh@ecopark.dk

Rasmus Stobbe

Projektkonsulent

Rasmus varetager Fonden Århus MiljøCenters forpligtigelser på affaldsområdet, herunder affaldssug-projektet på Aarhus Ø, samt forbrugs- og miljøovervågning i Ecopark.

Tlf: 8744 7903 / Mail: ras@ecopark.dk

Claus Jensen

Facility Manager

IT-support og ejendomsteknik varetages af Claus Jensen, som også sørger for praktikken omkring ejendommens vedligehold.

Mail: info@ecopark.dk

Laila Severinsen

Receptionist / bogholder

Laila passer receptionen i Ecopark, tager imod gæster og håndterer lejerhenvendelser, samt klarer faktureringsopgaver.

Tlf: 8744 7900 / Mail: info@ecopark.dk

Søren Nygaard

Møde- og konferencevært

Søren er Ecoparks møde- og konferencevært, samt varetager serviceopgaver for lejere og gæster i Ecopark. Kontakt Søren, hvis du er interesseret i at leje et mødelokale.

Mail: sny@ecopark.dk

Anna Jeppesen

Kantineleder

Anna er kantineleder i Ecopark og sammen med sit team, sørger hun for både frokost til virksomhederne i Ecopark og forplejning til møder og konferencer.

Mail: kantine@ecopark.dk

Nikoline Lagerberg

Kantineassistent

Nikoline er kantineassistent og er med til at sørge for både frokost til virksomhederne i Ecopark og forplejning til møder og konferencer.

Mail: kantine@ecopark.dk

Stine Günther

Serviceteam-koordinator

Stine er koordinator i serviceteamet, som tager sig godt af mødegæster og lejere. Hun sørger desuden for at Ecopark altid tager sig pænt ud for virksomheder og gæster.

Mail: stg@ecopark.dk