Kontakt Ecopark

Har du lyst til at opleve et anderledes kontorfællesskab, hvor det er muligt at kombinere funktionelle kontorer og moderne mødelokaler med produktion og lager? Så er du velkommen til at besøge Ecopark. Kontakt Ecopark på tlf. 87447900 eller via mail, hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive en del af Ecopark. Vi tilbyder gerne en uforpligtende rundvisning, hvor du kan høre mere om, hvordan vi kan matche Ecoparks faciliteter med din virksomheds behov.

Ecopark - meget mere end et kontorfællesskab

Ecopark er en fleksibel og innovativ udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder – også med behov for lager eller produktionsfaciliteter.

Her finder du Ecopark

Ecopark har gratis parkering og ligger tæt på både Aarhus C, offentlig transport og motorvejsnettet.

Testværksted

Udviklingspark

I Ecopark har vi skabt fleksible rammer, der giver virksomheder optimale muligheder for vækst og succes, imens vi tager os af de fleste praktiske opgaver.

Konference, Kursus & Mødelokaler

Ecoparks moderne mødelokaler har god beliggenhed i Aarhus. Vi sørger for, at dit arrangement bliver en succes ved at komme hele vejen rundt om alt det praktiske.

32 m2 kontor

Kontor & Lager

Vores nye kontorfløj giver mulighed for at kombinere større og mindre kontorer samt adgang til fælles møderum i umiddelbar nærhed.