Kontor, Lager & Værksted

Ecopark udlejer kontor og lager, med mulighed for at indrette værksteds- eller testfaciliteter i de tilstødende bygninger. Vi kan tilbyde både varm- og koldlager i den omdannede garagebygning.  I 2016 ombyggede vi og indviede 20 kontorer. Kontorerne er med glasvægge og har et moderne, professionelt udtryk. Denne kontorfløj giver mulighed for at kombinere større og mindre kontorer og der er adgang til fælles møderum i umiddelbar nærhed. 

Du har desuden mulighed for at blive en del af Ecopark med en fast kontorplads. Det giver fordelene ved fællesskabet i Ecopark uden binding og depositum.

5.600 m² værksteds- og lagerfaciliteter.

Et anderledes kontorfællesskab, hvor det er muligt at kombinere funktionelle kontorer og moderne mødelokaler med faciliteter til produktion og lager.

Ledige kontorer og værksted/lager

Vi enkelte ledige m2 i både, kontor, lager og værkstedsarealer – kontakt os hvis du er interesseret.

Kontakt os på 87447900

info@ecopark.dk for at aftale en rundvisning og få en snak om de fordele, som din virksomhed kan få i Ecopark.

 

Lige nu ledige værkstedsrum

Vi har indrettet 7 nye, mindre værkstedslejemål

Vi kan lige nu tilbyde flere nyistandsatte mindre værkstedslejemål i samme bygning.  

Værkstederne er 18 – 96 m2 store og kan anvendes til f.eks. prototyping, udvikling, mindre produktion eller test. Kom forbi til en rundvisning og oplev, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os på – tlf: 8744 7900info@ecopark.dk for at aftale en rundvisning og få en snak om de fordele, som din virksomhed kan få i Ecopark.

Ledige værkstedsrum

Værkstederne er 18 – 96 m2 store og kan anvendes til f.eks. prototyping, udvikling, mindre produktion eller test. Kom forbi til en rundvisning og oplev, hvad vi kan tilbyde dig.

Fællesskab med 3 faglige temaer

Cleantech

Ecopark tilbyder et udviklende miljø for virksomheder, som arbejder med energi- og ressourceoptimerende processer og teknologier indenfor energisystemer, miljø, vand, affald, cirkulær økonomi o.l.

Mød en af vores cleantech virksomheder her – VisBlue

Smart Systems

Vi understøtter virksomheder, som arbejder med mekanik, software, IoT, AI o.a., der resulterer i smarte produkter, systemer og løsninger. I Ecopark finder du plads til udvikling..

Mød en af vores virksomheder inden for Smart Systems – Jysk CTS.

Bæredygtigt byggeri

Ecopark tilbyder miljø og plads til udvikling af produkter indenfor byggebranchen, som skaber mere miljøvenlige bygninger, minimerer CO2-udledningen og skaber bedre indeklima.

Mød en af vores virksomheder inden for bæredygtigt byggeri – Airplant

Priseksempler

Priseksempler er eksklusiv moms. Priser er gældende i 2022.

32 m² kontor

Alle priser ekskl. moms
kr 11079,- Pr. måned
 • Perfekt til 4 arbejdspladser
 • Kontorleje (9.459,-)
 • 4 stk. Møbelpakker (1.200,-)
 • Internetopkobling (420,-)

Kontor + Lager

(Eksempel) Alle priser er ekskl. moms
kr 8198,- Pr. måned
 • Kontor 17 m2 (5.025,-)
 • 2 stk. Møbelpakker (600,-)
 • Internetopkobling (210,-)
 • 63 m² Koldlager ekskl. forbrug (4.093,-)

Internet

Ecopark tilbyder højhastigheds internetforbindelse og en professionel IT-infrastruktur. Når du er på Ecoparks netværk, er du godt beskyttet af Ecoparks firewall.

Internetopkobling koster kr. 105,- kr./pr. arbejdsplads/mdr. (ekskl. moms.). Dette beløb dækker adgang til internettet, et normalt dataforbrug samt drift og investeringer i Ecoparks IT-infrastruktur.

Højhastigheds internetforbindelse & Wi-Fi netværk

Lejere i Ecopark tilbydes en kablet internetforbindelse ved arbejdspladsen, mens både lejere og gæster kan benytte vores trådløse netværk

Ecopark - meget mere end et kontorfællesskab

Kontakt Ecopark på tlf. 8744 7900 eller via mail, hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive en del af Ecopark.

Møbelpakke

Kontorerne udlejes med møbelpakker. Vi har valgt denne løsning, for at Ecopark fremstår ensartet og stilfuld. Det er vigtigt for os, at Ecopark er et sted man gerne vil vise frem for sine kunder og samarbejdspartnere.

Møbelpakken koster 300,- kr. ekskl. moms/pr. arbejdsplads./mdr. og inkluderer: hæve/sænkebord, skuffesektion, kontorstol og reol. Andre typer møbler, eksempelvis mødeborde, kan ligeledes lejes af Ecopark.

Det er obligatorisk for alle lejere i Ecopark at benytte denne ordning.

Faciliteter

Ecopark tilbyder fleksible rammer, der giver nystartede eller mindre virksomheder optimale muligheder for vækst og succes, imens vi tager os af praktiske opgaver:

 • Forbrug af el, vand og varme i kontorer og fællesarealer
 • Rengøring af eget kontor og fælles arealer
 • Gode parkeringsforhold
 • Gratis events og netværk
 • Gratis brug af mødelokaler (op til 4 timer ad gangen)
 • Kantine med økologisk bronzemærke
 • Fælles reception
 • Sikret netværk og gæstenetværk

Kantinen

Ecoparks kantine er økologisk bronzemærket og serverer dagligt en varm ret, salatbar, smørrebrød eller sandwich – alt sammen til rimelige priser. Køkkenet er berømt for de hjemmebagte surdejsboller, som kan købes fra morgenstunden – og kan desuden sørge for mødeforplejning til dine gæster, hvis du holder møder eller kurser i Ecoparks lokaler.

Virksomheder i Ecopark