Netværksmorgen: Styrk din mentale sundhed - og kom stress i forkøbet

Har Corona-perioden givet dig lejlighed til at overveje, om du har for travlt? Er det en udfordring at holde pause i din hverdag? Tager du indimellem for meget ansvar?

Forudsat regeringen tillader det, inviterer vi til morgenmad med netværk og mental sundhed på programmet – det er GRATIS – alle er velkomne.

COVID-19

Sikkerheden er en topprioritet hos os! Vi efterlever regeringens retningslinjer og gældende regler i forbindelse med begrænsningen af smitte med Covid-19. Håndsprit er tilgængeligt i vores lokaler, toiletter, kantine og ved indgangen. Lokaler og kantineområde er indrettet således, at der kan holdes god afstand og vi tager ikke større arrangementer ind, end det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Desuden desinficeres berøringsflader i vores spiseområder og toiletfaciliteter dagligt. Du kan derfor trygt deltage i arrangementer hos os.

Susanne Ebbesø er uddannet cand. mag i medievidenskab og har en fortid som bl.a. leder og PR- og marketingchef. 

Hun foretog en professionel ‘turn-around’ og arbejder nu med mental sundhed, coaching, styrket arbejdsmiljøbevidsthed via bevidst kommunikation og relationsudvikling. 

Susanne er certificeret coach og mindfulness instruktør og er særligt optaget af hvordan vi kan påvirke vores egne tankesæt og overbevisninger, så de ikke styrer os. 

Læs mere om Susanne her

Vidste du, at du kun tilbringer ca. 20% af din tid i nuet? Resten af tiden pendler dine tanker mellem fortid og fremtid. Og den pendlen er med til at skabe pres og stress.

Kom og få input til hvordan du holder fokus i en hæsblæsende hverdag og derigennem skaber mere mental balance, overskud og opmærksomhed i nu’et.

De fleste kender det med, at tid er en mangel. Vi løber stærkere og stærkere. Der er krav alle vegne.

Og desværre er stress og psykiske udfordringer en større og større del af årsagen til sygemeldinger.

I løbet af dette inspirerende oplæg får du konkrete tips til, hvad du selv kan gøre for at holde en sund mental balance.

Du får input til:

  • hvad du skal være opmærksom på i forhold til travlhed og handlemønstre
  • hvorfor du også kan blive ’ramt’, selvom du oplever dig som en ’robust’ person
  • hvordan du kan håndtere udfordringer og samtidig holde balancen

Du får også indblik i hvor stor betydning et proaktivt mind-set har. Hvordan du kan styrke dit eget mind-set og hvordan det påvirker kulturen positivt og proaktivt.

Oplægget er en blanding af konkret input, øvelser og refleksioner.

Torsdag d. 25. juni kl. 7.30 – 9.30

Tilmelding

Begrænset antal pladser!

Alle er velkomne – så tag din kollega, ven eller svigermor under armen og kom til netværksmorgen i Ecopark. Del gerne eventet på Facebook og LinkedIn.