Netværksmorgen:
Servicetransformation

Gør som de store – tænk service ind som en central del af din forretningsmodel og giv konkurrenterne baghjul. Eller byg din virksomhed op omkring at sætte service foran produkt og skab en unik position i markedet.

Kom og bliv klogere på hvordan DU kan arbejde med servicetransformation på dette morgenmøde  – det er GRATIS 
– og der er hjemmebagte boller til morgenkaffen!

Servicetranformation
Jørgen Rasmussen og Niels Lund

Jørgen Rasmussen er Strategic Designer ved Alexandra Instituttet og er specialiseret i Service Design.

Mød Jørgen på LinkedIn

Niels Lund er CEO i Four Squares og hjælper til daglig virksomheder med at skabe vækst og forretningsudvikling gennem servicetransformation.

Mød Niels på LinkedIn

Styrk din virksomheds konkurrenceposition med Servicetransformation – fra klassisk produkt til serviceydelser.

 

På denne netværksmorgen vil du få inspiration og værktøjer til, hvordan du kan arbejde med servicetransformation. Vi tager udgangspunkt i udgangspunkt i en ny guide fra Service Platform, der ligger i Alexandra Instituttets regi.

For SMV-virksomheder er der et kæmpe potentiale i at tilknytte services til produktet og udvikle nye servicebaserede forretningsmodeller. Det kan være udfordrende at udnytte potentialet – specielt, hvis virksomhedens udgangspunktet er en traditionel produktfokuseret tilgang. Arbejdet med servicetransformation har et strategisk afsæt, og er meget relevant, hvis der arbejdes med digitalisering og bæredygtig forretningsudvikling.

Der vil være oplæg og du vil selv få mulighed for at afprøve idéerne om servicetransformation på workshop-delen.

 

Program:

7.30 – Registrering og morgenmad

7.40 – Velkomst og introduktion

7.45 – Hør hvordan Trackunit har transformeret virksomheden fra at sælge produkter til at co-create services sammen med sine kunder? Søren Brogaard, CCO Trackunit A/S.

08.30 – 08.40 – Pause

08.40 – Hvordan kan din virksomhed arbejde med Servicetransformation? Du introduceres kort til Service Level Matrix og får gennem en mini-workshop testet potentialet i din egen virksomhed. Jørgen Rasmussen, Strategic Designer, Alexandra Institute A/S og Niels Lund, Four Squares ApS.

09.50 – Opsamling og fortsat god dag

Søren Brogaard

Søren Brogaard er CCO i virksomheden Trackunit A/S, som med deres tracking devices til maskiner hjælper med at eliminere spildtid i industrien. Trackunit har haft succes med at arbejde målrettet med servicetransformation.

Mød Søren på LinkedIn

Kender du nogen der skal med? – del eventet på Facebook eller LinkedIn: