fbpx
Ring til os: 87447900 | info@ecopark.dk | Kontakt

Netværksmorgen:
Projektledelse - styr det irrationelle sikkert i mål

Oplever du ind imellem, at din projektledelsesstrategi kommer til kort overfor hverdagens udfordringer? Sker det, at projektdeltagere eller samarbejdspartnere foretager uforudsigelige valg, der styrer projektet af sporet?
Så kom og bliv klogere på projektledelse “uden rationale” på dette morgenmøde  – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Projektledelse
Jacob Simonsen

Simon Jacobsen er lektor ved Ervhervsakademi Aarhus indenfor strategi, ledelse, innovation, entreprenørskab og forretningsudvikling.

Mød Simon på LinkedIn

Det er efterhånden grundigt belyst, at mennesker ikke træffer beslutninger på et fuldstændigt og oplyst grundlag. Vi træffer ikke rationelle beslutninger.

Men de mest udbredte projektledelsesværktøjer er i høj grad designet med udgangspunkt i rationelle beslutningsprocesser.

Morgenens oplægsholder, Simon Jacobsen fra Ervhervsakademi Aarhus, kommer bl.a. ind på hvad betyder det for vores projekter, og hvordan vi kan styre projekter i en verden præget af rationel irrationalitet.

 

Tidspunkt: tirsdag d. 21. maj kl. 7.30 – 10.00 i Ecopark

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må opbevare dine oplysninger. Vi opbevarer dine data efter gældende GDPR lovgining. Læs om vores datapolitik her

Luk Menu

Ring 8744 7900 -  eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt mig vedr.

Vil du høre mere?

x