Netværksmorgenmad

for virksomheder i Ecopark

Offentliggjort 09/11/2018

Tirsdag den 6. november 2018 startede godt ud med netværksmorgenmad for virksomhederne i Ecopark.

Netværksmorgenmad er et hyggeligt arrangement for virksomheder i Ecopark. Her mødes de enkelte virksomheder til en hyggelig uformel snak med Skippers friskbagte boller som tilbehør. De deltagende virksomheder har mulighed for at præsentere sig, og samtidig fortælle lidt om, hvad de går og pusler med i dagligdagen. 

Mulighed for samarbejde

En af de fremmødte virksomheder fortalte, hvordan de har udnyttet det, at flere virksomheder er samlet under samme tag her i Ecopark. De har indgået et samarbejde med en af de andre vækstvirksomheder, der har brug for at få en konkret opgave løst.

Dagens oplæg

Dagens oplægsholder, Lilli Thomasen fra Ledernes KompetenceCenter, fortalte lidt om, hvad de som virksomhed står for, og hvordan de i dagligdagen hjælper ledere tilbage i job gennem blandt andet Outplacement forløb. 

Kunne du tænke dig at flytte ind i Ecopark?

Læs mere om vores kontor og nye medlemskab til fleksible arbejdspladser på ecopark.dk/ledige-kontorer/ eller kontakt Elisabeth Baggesen på 87447900 eller eba@ecopark.dk for at aftale en rundvisning og få en snak om de fordele, som din virksomhed kan få i Ecopark.

Dagens oplægsholder
Lilli Thomasen, Ledernes KompetenceCenter

Ledernes KompetenceCenter styrker din udvikling som leder. De udfordrer dig, giver dig ny viden og skærper din evne til at træffe de rigtige beslutninger.

Næste netværksmorgensmad

Næste netværksmorgenmad for virksomheder i Ecopark finder sted tirsdag d. 15. januar 2019.


Dagens deltagende virksomheder

Alfa Quality Moving & Relocation
Ledernes KompetenceCenter


Sociale platforme

Følg med på vores sociale platforme for at få flere nyheder


Eller del denne nyhed med dine venner

/Mia Nielsen