Netværksmorgen: Hvordan bevarer du den gode relation til din kollega, leder eller samarbejdspartner? Foredrag og dialog om konflikthåndtering

Kom og bliv klogere på hvordan du undgår konflikter på arbejdspladsen, med kunder, samarbejdspartnere eller din chef på dette morgenmøde  – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Anne

Anne Rebsdorf er uddannet bygningsingeniør og konfliktmægler og underviser private og offentlige virksomheder i konflikthåndtering og mægler i konflikter mellem to eller flere parter.

Anne Rebsdorf er underviser og konfliktmægler hos Center for Konfliktløsning, som er den organisation i Danmark med størst viden og erfaring indenfor konflikthåndtering.

Læs mere her:

www.annerebsdorf.dk

https://konfliktloesning.dk

Mød Anne på LinkedIn

Uenigheder, der nogle gange bliver til konflikter, er en del af livet. Sommetider ødelægger konflikter vores relation til kollega, chefen eller samarbejdspartneren. Konflikter er smertefulde, fylder meget og tager energi. Uenighederne skal dog ikke fjernes eller ties ihjel, men håndteres, så de kan give udvikling og stærkere relationer. Kom og få viden om konflikters dynamik, og hvordan de kan håndteres. Der vil blive lagt op til en fælles snak om, hvordan vi kan bevare de gode relationer og håndtere konflikten, når den er der.

Citat:

”Den korteste vej ud af en konflikt er at gå ind i den”

Du får størst udbytte af arrangementet, hvis du forud har tænkt over et konflikteksempel, som du enten har være part i eller vidne til. Det skal være et eksempel du har lyst til at dele med andre.

Program:

7.30 – 7.45 Velkomst og morgenmad
7.45 – 9.15 Konflikthåndtering – Anne Rebsdorf
9.15 – 9.30 Pause og netværk
9.30  Konflikthåndtering forsat –  Anne Rebsdorf
10.00 Farvel og tak for denne gang

Arranngementet er afholdt