Vores mødepakker

Sammensæt din egen mødepakke, når du lejer et af vores konferencelokaler i Aarhus

Hvorvidt et kursus, møde eller en konference bliver en succes, afhænger i høj grad af de rammer, der er for arrangementet. Står du og mangler et møde- eller konferencelokale i Aarhus, kan vi hos Ecopark tilbyde dig; et lokale i spændende og miljøbevidste omgivelser, gode parkeringsmuligheder, en ideel placering tæt på motorvej og offentlig transport, moderne og velfungerende IT-udstyr samt mulighed for at tilvælge forplejning fra vores kantine.

Mødepakker i Aarhus

At planlægge og afholde et arrangement som et møde, en konference eller et kursus kræver energi og overskud. Hos Ecopark gør vi det let for dig at planlægge og tilrettelægge dit næste møde, kursus eller konference, og vi sørger for, at der er styr på alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om dit arrangement. For at imødekomme præcis de behov du har, skræddersyer vi i samarbejde med dig en mødepakke, der passer til dit arrangements størrelse, længde og formål.

Herunder kan du læse, hvilke muligheder og faciliteter vi tilbyder.

Mødepakker med forplejning fra vores bronzemærkede, øko-certificerede køkken

Ved længere møder og konferencer har vi erfaret, at vores gæster sætter stor pris på muligheden for at tilvælge forplejning. Derfor tilbyder vi tre forskellige forplejningspakker. Ønsker du, at der skal være vegetariske, veganske eller glutenfri muligheder, kan vi sagtens imødekomme det. Passer vores forplejningspakker ikke til det arrangement, du skal afholde, skræddersyer vi også gerne en løsning, der opfylder de ønsker og behov, du har.

Bæredygtighed er en central værdi for os – og det gælder naturligvis også for vores køkken. Når vi serverer forplejning for dine mødedeltagere, er den lavet af sæsonens råvarer i vores eget økologiske og bronzemærkede køkken.

Nem adgang og gratis parkering

Ecopark er beliggende på Bautavej 1A lige ud til Ringvejen i Aarhus V med let adgang til motorvejsnettet. Vores placering gør, at dine gæster let kan nå os med både bus og bil – og lige uden for bygningen kan vi tilbyde dig og dine gæster gratis parkering i al den tid, I er her.

Ecopark er ikke et hotel, men forløber dit arrangement over flere dage, kan du finde overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Hvad vil I have at spise?

Få et tilbud skræddersyet til jeres behov.
Kontakt os på – info@ecopark.dk – tlf. 8744 7900

Møde- og konferencelokaler i inspirerende omgivelser

Udover moderne lokaler og gode parkeringsmuligheder kan vi også tilbyde et inspirerende miljø at afholde jeres konference i. Foruden at tilbyde konferencelokaler, fungerer Ecopark også som kontorfællesskab for mange af oplandets iværksættere og innovative virksomheder. Hvis du er interesseret, arrangerer vi gerne netværksmuligheder med og rundture hos de forskellige virksomheder, der har til huse her i bygningen.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Priseksempel:

Konferencelokale op til 32 personer – 2.250,- kr./dag ekskl. moms*

*Prisen er gældende i 2024

Prisliste - forplejning

Priser er eksklusiv moms og leje af mødelokale

Lille

Forplejningspakke
kr 175,- Pr. person*
 • Kaffe, te og isvand hele dagen.
 • Sandwich med f.eks:
 • Laks, roastbeef eller kylling/bacon
 • Sodavand

Standard

Forplejningspakke
kr 345,- Pr. person*
 • Kaffe, te og isvand hele dagen.
 • Hjemmebagt morgenbolle m. ost & pålæg
 • Buffet med lune og kolde retter
 • eller Kokkens anretning m. salatbar
 • Sodavand til frokosten
 • Eftermiddag: Kage eller frugt

Luksus

Forplejningspakke
kr 380,- Pr. person*
 • Kaffe, te og isvand hele dagen.
 • Snacks og frisk frugt hele dagen
 • Hjemmebagt morgenbolle m. ost & pålæg, dertil juice
 • Buffet med lune og kolde retter
 • eller Kokkens tallerkenanretning m. salatbar
 • Sodavand til frokosten
 • Eftermiddag: Kage
Populær
Økomærket

Vi tilbyder gratis parkering til dine deltagere – og Ecopark har en god placering, tæt på både Aarhus C, offentlig transport og motorvejsnettet.

Ecopark ® 
Bautavej 1A
DK-8210 Aarhus V
Tlf. 8744 7900

Her finder du Ecopark

Ecopark har gratis parkering og ligger tæt på både Aarhus C, offentlig transport og motorvejsnettet. Få rutevejledning via Google maps

Konferencelokaler i professionelle omgivelser

5, 10 eller 150 personer? 
Vi finder et lokale, som passer til dit mødes størrelse, formål og behov.

Kommer I fra nær eller fjern? Vi har mange tilfredse kunder fra København og Sjælland, der kommer i vores konferencecenter i Aarhus. Overnatningsmuligheder findes tæt på.

Book et lokale til dit dagsmøde i Aarhus hos Ecopark næste gang du skal samle samarbejdspartnere eller holde medarbejderkursus for kollegaerne.

Lejer du et konference-, kursuslokaler eller mødelokale i Ecopark, garanterer vi stor fleksibilitet og høj service.