Kontorfællesskab Aarhus

Er du på udkig efter et kontorfællesskab i Aarhus, som giver dig en unik mulighed for at kombinere kontor med lager, værksteds- eller testfaciliteter? I vores faciliteter kan du kombinere større og mindre kontorer og der er adgang til fælles møderum i umiddelbar nærhed. Vi kan desuden tilbyde både varm- og koldlager i de omdannede garage- og værkstedsbygninger.

Du har tillige mulighed for at blive en del af kontorfællesskabet i Ecopark med en fast kontorplads

Fællesskabet i Ecopark er noget helt særligt og skal opleves. Synergien mellem vores virksomheder er vigtig og du vil komme ind i et hus, hvor vi går op i din virksomheds og dine medarbejderes trivsel. Vi har altid fokus på, hvordan vi kan skabe værdi, netværk og være løftestang for vores virksomheder.

Ecopark - meget mere end et kontorfællesskab

Ecopark er en fleksibel og innovativ udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder – også med behov for lager eller værkstedsfaciliteter.

Ledige kontorer:

Vi har enkelte ledige m2 i både, kontor, lager og værkstedsarealer – kontakt os hvis du er interesseret.

Kontakt os på 87447900

eller på info@ecopark.dk for at aftale en rundvisning og finde ud af om der er basis for et fremtidigt samarbejde.

 

Værksted og lager

Har du brug for faciliteter og plads til f.eks. produkttest, udviklingsværksted eller lager? Ecopark råder over i alt ca. 5.600 m² småproduktions- og lagerfaciliteter, som udlejes til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os på tlf: 8744 7900  hvis du er interesseret i en uforpligtende rundvisning eller vil høre mere om, hvordan Ecoparks faciliteter kan understøtte din virksomheds behov.

5.600 m² værksteds- og lagerfaciliteter.

Et anderledes kontorfællesskab, hvor det er muligt at kombinere funktionelle kontorer og moderne mødelokaler med faciliteter til produktion og lager.

Fællesskab med 3 faglige temaer

Cleantech

Ecopark tilbyder et udviklende miljø for virksomheder, som arbejder med energi- og ressourceoptimerende processer og teknologier indenfor energisystemer, miljø, vand, affald, cirkulær økonomi o.l.

Mød en af vores cleantech virksomheder her – VisBlue

Smart Systems

Vi understøtter virksomheder, som arbejder med mekanik, software, IoT, AI o.a., der resulterer i smarte produkter, systemer og løsninger. I Ecopark finder du plads til udvikling..

Mød en af vores virksomheder inden for Smart Systems – Jysk CTS.

Bæredygtigt byggeri

Ecopark tilbyder miljø og plads til udvikling af produkter indenfor byggebranchen, som skaber mere miljøvenlige bygninger, minimerer CO2-udledningen og skaber bedre indeklima.

Mød en af vores virksomheder inden for bæredygtigt byggeri – Airplant

Internet

Ecopark tilbyder højhastigheds internetforbindelse og en professionel IT-infrastruktur. Ecopark har fokus på IT-sikkerhed, derfor er vores netværk sikret på flere måder:

 • Internettrafik er beskyttet bag to lag af firewalls
 • Virksomheder i Ecopark tildeles eget unikt vlan
 • Akkreditering af netværksbrugere med RADIUS authentication
 • Netværks hardware og software opdateres og vedligeholdes regelmæssigt

Ecoparks IT-setup understøtter mulighed for:

 • Egen WAN-adresse
 • Statiske ip-adresser
 • VPN til netværk

Højhastigheds internetforbindelse & Wi-Fi netværk

Lejere i Ecopark tilbydes en kablet internetforbindelse ved arbejdspladsen, mens både lejere og gæster kan benytte vores trådløse netværk. Ecopark har fokus på IT-sikkerhed, derfor er vores netværk sikret på flere måder.

Ecopark - meget mere end et kontorfællesskab

Kontakt Ecopark på tlf. 8744 7900 eller via mail, hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive en del af Ecopark.

Møbelpakke

Kontorerne udlejes med møbelpakker. Vi har valgt denne løsning, for at Ecopark fremstår ensartet og stilfuld. Det er vigtigt for os, at Ecopark er et sted man gerne vil vise frem for sine kunder og samarbejdspartnere.

Møbelpakken koster 300,- kr. ekskl. moms/pr. arbejdsplads./mdr. og inkluderer: hæve/sænkebord, skuffesektion, kontorstol og reol. Andre typer møbler, eksempelvis mødeborde, kan ligeledes lejes af Ecopark.

Faciliteter

Ecopark tilbyder fleksible rammer, der giver nystartede eller mindre virksomheder optimale muligheder for vækst og succes, imens vi tager os af praktiske opgaver:

 • Forbrug af el, vand og varme i kontorer og fællesarealer
 • Rengøring af eget kontor og fælles arealer
 • Gode parkeringsforhold
 • Gratis events og netværk
 • Gratis brug af mødelokaler (op til 4 timer ad gangen)
 • Kantine med økologisk bronzemærke
 • Fælles reception
 • Sikret netværk og gæstenetværk

Kantinen

Ecoparks kantine er økologisk bronzemærket og serverer dagligt en varm ret, salatbar, smørrebrød eller sandwich – alt sammen til rimelige priser. Køkkenchef Skipper er berømt for sine hjemmebagte boller, som kan købes fra morgenstunden. Køkkenet kan desuden sørge for mødeforplejning til dine gæster, hvis du holder møder eller kurser i Ecoparks lokaler.

Virksomheder i Ecopark