Finansiel strategi og kapital til iværksættere

Greenwise-Invest-log_200

Softmoney, lån eller investor – hvad og hvornår? Hvordan undgår man den frygtede ”Valley of Death”? Overvejer du at få en grøn investor med ombord? Med dette event vil vi sætte fokus på de strategiske overvejelser for iværksættere og grønne virksomheder i starten af deres fundingproces og for virksomheder, der bevæger sig ud i f.eks. 2. eller 3. kapitalrunde til yderligere udvikling og vækst.

Vi connecter dig med nogle af de største aktører indenfor kapital til iværksætteri og vækst, og du vil få mulighed for 1:1 sparring med de relevante oplægsholdere.

Jonas Svensson, Deloitte vil klæde deltagerne på til at forstå, hvad der er vigtigt i forbindelse med planlægning af en finansiel strategi, herunder de vigtigste forhold og overvejelser man som virksomhedsejer skal gøre sig, før man går i gang med en kapitalrunde. Oplægget vil desuden fokusere på vigtigheden i at få fastlagt en god kapitalstrategi, der matcher den typevirksomhed man er, herunder at få planlagt strategien i god tid, før kapitalbehovet opstår. Jonas kommer også ind på founders udvanding, og sammensætningen af captabel, både før og efter en kapitalrunde.

Pia Storvang, Innovationsfonden vil fortælle om innovationsfondens muligheder, herunder Innoboosterordningen og innovationsfondens samspil med GTS-institutterne. Pia vil komme ind på hvad du skal være særlig opmærksom på i forbindelse med ansøgning og ligeledes de muligheder der for SMV’er i GTS systemet.

Søren Grønbæk Nielsen, Vækstfonden vil fortælle om Vækstfondens formål og rolle i forhold til kapitalrejsning, herunder det vigtige og nødvendige samspil med andre aktører. Søren vil komme ind på hvad der lægges vægt på i ansøgningen, og hvad man som founder skal være særlig opmærksom på.

Mikkel Ploug, Greenwise Invest vil fortælle om deres investeringsstrategi, som har særligt fokus på grønne eller bæredygtige virksomheder. 

Key Take Aways:

  • Vigtigheden af at have styr på det strategiske fundament for kapitalrejsning
  • Overblik over muligheder for softfunding og lån fra Innovationsfonden og Vækstfonden, samt investering fra investor
  • 1:1 sparring


Program

8.15 Morgenmad og velkomst
8.30 Jonas Svensson, Deloitte – Finansiel strategi
9.00 Pia Storvang, Innovationsfonden – Innobooster og GTS-institutterne
9.30 Søren Grønbæk Nielsen, Vækstfonden – Vækstfondens tilbud til iværksættere 
10.00 Mikkel Ploug, Greenwise Invest – Kapital til grønne/bæredygtige virksomheder

10.30 1:1 sparring med tilmelding

Tirsdag d. 31. maj 2022

Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

Tilmelding:

Ved udeblivelse opkræves et NO-SHOW Fee på 300 kr.
Ved tilmelding gives tilladelse til opbevaring af dine oplysninger efter gældende GDPR-lovgining. Læs om vores datapolitik her

Facebook
Twitter
Email