Netværksmorgen: Disruption

Disruption er et buzz-ord, men hvad betyder det egentlig, og hvordan skal du agere, hvis du selv vil disrupte?
Hvordan kan du arbejde med forretningsmodeller, herunder din value proposition, og digitale forretningsmodeller, hvis du vil tænke din virksomhed eller idé ind i disruption?

Kom til netværksmorgen i Ecopark og bliv klogere på emnet, når vi holder morgenmøde i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og Dansolar – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

 

Peter Ladefoged

Peter Ladefoged fra Erhvervsakademi Aarhus giver sit bedste bud på, hvordan du kan disrupte og arbejde innovativt. Han tager os gennem teorier og eksempler på disruption

Peter har blandt andet en baggrund som Global Marketing Manager hos Grundfos og salgschef hos TDC. Han underviser nu i forretnings-strategi, marketing-strategi, innovation og forretningsudvikling.

Mød Peter på Linkedin

DanSolar er en af Ecoparks grønne vækstvirksomheder. Forretningsområdet er solceller og de er i gang med at sprænge rammerne for, hvordan vi køber solpaneler og dermed forhåbentlig fremme den grønne omstilling. Paul Riis Arndt, direktør i DanSolar, fortæller hvordan han arbejder innovativt med sin forretningsmodel.

Mød Paul på LinkedIn

Arrangementet er afholdt

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 7.30 – 10.00

Vil du tippes om lignende gratis arrangementer?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

Paul Riis Arndt

Paul Riis Arndt brænder for at levere vedvarende energiløsninger til både indland og udland, med verdens klimamål om at nedbringe CO2 udledningen for øje. Han er indehaver af flere verdenspatenter, der skal være med til dels at skabe vækst i DanSolar, men også markedsføre Danmark og især Østjylland som et ”Vedvarende Energi centrum” på verdensplan.