Business Succes med Digitalisering og IoT

I samarbejde med Udviklingshuset Develco og Servitize.dk har vi sammensat et program med masser af vedkommende og konkrete cases til hvordan man øger sin virksomheds effektivitet og vækst – kort sagt hvordan man tjener penge – med digitalisering og IoT.

EVENTET ER GRATIS!

Cover_600x400_logoer

Hvem er arrangørerne

Develco 

Develco er eksperter i elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT løsninger. Develco tilbyder et full-service koncept inden for produktudvikling og produktionsstyring.

Ecopark

Ecopark er en grøn udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder særligt med fokus på cleantech, bæredygtigt byggeri og smart systems. Vi er til for virksomheder, der vil drive deres forretning i innovative omgivelser og nyde godt af en unik mulighed for at kombinere kontorfællesskab med lager-, test- og udviklingsplads.

Servitize.dk

Formålet med Servitize.DK er at løfte konkurrenceevnen, vækst og værdiskabelsen blandt danske industrielle SMVer gennem en øget udbredelse af produkt-service forretningskoncepter i virksomhederne. 

DigitalLead

Danmarks nationale klynge, DigitalLead, udgør en unik platform for innovation og vækst i samspillet mellem erhvervsliv, forskning- og uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og borgere.

På dette event vil du vil få lejlighed til at møde virksomheder, der har taget internetteknologien i brug for at optimere produktionen og økonomien. Digitalisering og IoT bruges ikke kun til at optimere den økonomiske bundlinje, men også til at optimere hele værdikæden fra strategisk til operationelt niveau med fokus på andre parametre som fx miljø, bæredygtighed, menneskelige hensyn og dyrevelfærd.

Som en del af eventen vil der være mulighed for at se en række produkter med Digitalisering og IoT, der har optimeret produktioner og processer i virksomheder i dag.

Besøg Ecopark til dette event og få inspiration til selv at arbejde med Digitalisering og IoT i din virksomhed. Eller få en god idé til udvikling af et konkret produkt med Digitalisering og IoT.

Key take aways

  1. Inspiration til værdiskabelse i din virksomhed med Digitalisering og IoT
  2. Se hvordan andre er kommet fra behov og idé til system og optimering med Digitalisering og IoT
  3. Mød virksomheder, der bruger Digitalisering og IoT i praksis – systemudviklere, leverandører og brugere

Foreløbigt program:
8.30  Registrering og morgenkaffe
9.00  Ecopark og Develco byder velkommen, Direktør Jesper Bach, Ecopark og CEO Jakob Bjerre, Develco
9.15   ”Business Cases med produktudvikling af IoT løsninger”, CEO Jakob Bjerre, Develco
9.35  ”Fra professionel indeklima måling til samlet koncept for ejendomsadministration”, Adm. Direktør Göran Wilke, IC Meter
9.55  ”Bramidan Intelligence – en IoT rejse fra den virkelige verden” CEO og Co-Founder Casper Hougaard Jensen, Iterator IT og CEO Henrik Dueholm Madsen, Bramidan
10.55  Pause med forfriskninger, netværk og udstilling af IoT produktløsninger fra          oplægsholderne
11.30  ”Identifikation af driftstab på solcelleanlæg i geografisk nærhed via analyse af Big Data (IoT)”, Ingeniør / Teknisk Chef / Partner Sten Nornes, eviShine
11.50  ”Sundt indeklima som en service”, CEO og Founder Camilla Bandholm, Air Plant CEO og Founder Christian Broberg, Senti
12.30  ”Kan Digitalisering og IoT skabe Business? – muligheder og udfordringer” Opsamling og Spørgerunde, Projektleder Henrik Blach, Servitize.dk
13.00  Sandwich, netværk og IoT udstilling
13.30  Rundvisning i Ecopark
14.00  Tak for i dag

Konferencier: Projektleder Henrik Blach, Servitize.dk

Onsdag d. 8. september 2021

i Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V