Netværksmorgen:
Bæredygtige Forretningsmodeller

Hvordan kan du tænke bæredygtighed ind i din forretningsmodel? Og kan du være med til at rykke de store virksomheder mod en mere bæredygtig dagsorden, ved at indgå partnerskaber med dem – og samtidig skabe bundlinje for din forretning? 
Kom og bliv klogere på fremtidens bæredygtige forretningsmodeller på dette morgenmøde  – det er GRATIS 
– og vi giver en lækker morgenmad!

Nynne_Sanne

Nynne Hartung Skals er lektor i jordbrugsteknologi ved Erhvervsakademi Aarhus og underviser i bæredygtighed.

Sanne Østergaard Nielsen har undervist i bæredygtighed på Ervhervsakademi Aarhus i mange år. Sanne har sammen med Nynne udviklet deres nye uddannelsestilbud omkring bæredygtighed.

Mød Nynne på LinkedIn

Mød Sanne på LinkedIn

Hvordan kan de 17 verdensmål tænkes ind i fremtidens forretningsmodeller? Det er er netop det, Nynne Hartung Skals og Sanne Østergaard Nielsen vil forsøge at give et bud på i deres oplæg. De vil komme ind på teorier bag, og eksempler på, hvordan bæredygtighed defineres og hvordan cirkulær økonomi og bæredygtige forretningsmodeller kan give bundlinje. 
Der vil være enkelte gruppeøvelser, som vil få dig til at tænke nærmere over hvordan bæredygtighed kan integreres i din virksomheds forretningsmodel.

 

Steffen Max Høgh vil fortælle om hvordan iværksættervirksomheder og SMV’er kan virke som innovationsdrivere for de store virksomheder i forhold til at nå verdensmålene. Han vil især fokusere på verdensmål #17, som handler om partnerskaber og er helt essentielt i forhold til at nå de andre mål. Steffen fortæller og inspirerer deltagerne til hvordan dette kan gøres på baggrund af egne erfaringer med at skabe en bæredygtig forretningsmodel for sin virksomhed, 3R kontor.

 

Tidspunkt: Onsdag d. 14. november kl. 7.30-10.00

Steffen Høegh

Steffen Max Høgh er co-founder og direktør i virksomheden 3R kontor, som er bygget på den cirkulære økonomiske tankegang og har specialiseret sig i genanvendelse af brugte kvalitetskontormøbler.

Steffen udgiver desuden podcasten “Bæredygtig Business”, hvor han gennem interviews med eksperter og erhvervsledere dykker ned i sammenhængen mellem ansvarlighed og bundlinje.

Hør Steffens podcast “Bæredygtig Business” her

Mød Steffen på LinkedIn

Program:

Kl. 7.30 Velkomst, morgenmad og netværk
Kl. 7.40 Oplæg v. Nynne og Sanne, Ervhervsakademi Aarhus
Pause
Kl. 9.15 Oplæg v. Steffen Max Høgh, 3R kontor
Kl. 9.55 opsamling og tak for i dag

Arrangementet er afholdt

Vil du med til næste arrangement?

Så til tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Eventet er en del af Global Entrepreneurship Week 2018

Vi vil gerne have flere med! Del eventet på Facebook eller LinkedIn