Samarbejdspartnere

Ved at placere din virksomhed i Ecopark bliver du samtidig en del af et større netværk og samarbejde på tværs af innovations- og iværksættermiljøerne i Danmark. Vi er aktive i både det lokale og nationale økosystem omkring iværksættermiljøet. Ud over at stille de bedste fysiske faciliteter til rådighed, er vores vigtigste opgave at bygge bro og dermed skabe værdi for vores virksomheder. Det gør vi ved bl.a. ved at tage aktivt del i det økosystem, der udgør fundamentet for innovationsmiljøet i Aarhus og Danmark. Helt konkret kan det bl.a. betyde, at du som lejer i Ecopark har adgang til gratis mødelokaler i foreningens Danske Udviklingsparkers medlemmer i hele Danmark.

Vi genererer netværk for vores virksomheder både internt i Ecopark og “ud af huset”. Det gør vi bl.a. gennem afholdelse af jævnlige netværksmøder med interessant og vedkommende fagligt indhold og med deltagende fra iværksættermiljøet og det lokale erhvervsliv.

Vi søger hele tiden at udvide vores netværk af samarbejdspartnere

Danske Udviklingsparker

Ecopark er medlem af foreningen Danske Udviklingsparker, der arbejder for at øge samarbejdet samt erfarings- og idéudvekslingen mellem udviklingsparker på nationalt og internationalt plan.

BOREAN Innovation​

Borean er ikke et helt almindeligt investeringsselskab. Som innovationsmiljø har vi investeret i den helt tidlige fase af fremtidens virksomheder. Ecopark er medejer af Borean.

Aarhus Kommune

Som klimapartner i Aarhus Kommune er Ecopark med til at arbejde for at nå Kommunens vision om større forsyningssikkerhed, grøn vækst og CO2-neutralitet i 2030. 

Erhvervsakademi Aarhus

Ecopark samarbejder med Erhvervsakademi Aarhus omkring fagligt indhold på netværksmøder. Erhvervsakademiets dygtige undervisere leverer oplæg og højner kvaliteten af vores arrangementer.

#AARSOME

Ecopark er aktiv i netværket #AARSOME, som udgøres af aktører i økosystemet indenfor tech startup-miljøet i Østjylland. Netværket består bl.a. udviklingsparker, fonde, investorer, rådgivere, entreprenører og Aarhus Kommune.

Huset Venture

Huset Venture er en socialøkonomisk virksomhed, som tilbyder professionelle løsninger indenfor bl.a. grafisk design, skilte, IT-genbrug og regnskab. Her går faglighed og socialt ansvar hånd i hånd.

Virksomheder i Ecopark