Ring til os: 87447900 | info@ecopark.dk | Kontakt

Netværksmorgen:
Grøn SMV og CSR? Hvorfor og hvordan

Har du en grøn forretningsidé, du er ved at udvikle? Er du allerede godt i gang med at bygge en forretning op om dit miljøvenlige produkt? Kunne du godt bruge nogle gode råd og inspiration til, hvordan du bruger dine grønne værdier til at blive tydeligere i din markedsføring?
Så kom og bliv klogere på CSR for grønne virksomheder på dette morgenmøde  – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Anna-Karina-Kjeldsen

Anna Karina Kjeldsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun bl.a. underviser i markedsføring og branding​. Hun forsker desuden i CSR.

Mød Anna Karina på LinkedIn

John F. Nielsen er partner i Envirolyte Technology, som producerer og leverer grønne vandrensningsløsninger inden for bl.a. landbrug-, industri- og hotelbranchen. Læs mere om Envirolyte her: http://www.envirolyte.dk

Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtighed er på alles læber og stadigt flere virksomheder orienterer sig i en mere ansvarlig retning. Men hvilke CSR-tiltag er de rigtige at vælge for den enkelte virksomhed, hvordan skal CSR indtænkes i forretningen og kan det overhovedet betale sig at arbejde med emner som klima, bæredygtighed, deleøkonomi, socialt ansvar, purpose etc..  Det skal vi se nærmere på denne morgen – sammen med indsigter i hvordan virksomheden bedst fortæller verden om sin ansvarlighed. 

Vi får desuden besøg af Ecopark-virksomheden Envirolyte, der vil fortælle lidt om, hvordan de arbejder med CSR. Til slut går vi over og ser Envirolytes værksted.

Program:

7.30 – 7.45 Velkomst og morgenmad
7.45 – 9.15 Hvordan tænker du CSR ind i forretningen og får størst udbytte af indsatsen? Oplæg v. Anna Karina Kjeldsen, Erhvervsakademi Aarhus
9.15-9.30 Pause og netværk
9.30 – 10.00 Case og værkstedsbesøg:
Envirolyte Technology – Hvordan CSR præger det daglige arbejde, mere struktur med højere krav og værdi fra indkøb til salg af vore løsninger
10.00 Farvel og tak for denne gang

Arrangementet er i støbeskeen – forventes klar i foråret 2020.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få invitationen i din mailboks

Luk Menu