Netværksmorgen: Funding til gode idéer og innovation i SMV'er

Hvad enten du er nyslået iværksætter med en god idé eller en mere etabelere virksomhed med innovationsplaner, garanterer vi, at du bliver klogere på mulighederne for funding på dette morgenmøde, som afholdes i samarbejde med Innovationsfonden, Vækstfonden og Kapitalbørsen.

Få individuel sparring med de skarpeste indenfor finansiering og viden om kapitalfremskaffelse og hør om muligheder for både offentlige midler og privat funding fra f.eks. business angels – det hele er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Oplægsholderne er:


Søren Munk, Kapitalbørsen: Søren har det store perspektiv på alle muligheder for finansiering, og hvilke, der er relevante for dig. Hvad leder business angels og private investorer efter? Hvad betyder det at få en investor med i ejerkredsen? Værdiansættelse – faktorer, der øger eller reducerer min virksomheds værdi. Hvor lang tid tager det at finde investorer? Hvordan kommer jeg i gang med kapitalfremskaffelse?

Ghita Davidsen, Vækstfonden: Hvordan kan Vækstfonden være en del af en finansieringsløsning, hvad enten der er tale om en ung eller en mere moden virksomhed med et vækstpotentiale? Når man som virksomhed vækster, opstår der ofte et behov for at få tilført yderligere likviditet. Hvad er lånemulighederne i Vækstfonden, som en del af en samlet finansieringsløsning og hvordan bruger jeg de muligheder optimalt?

René Damkjer, Innovationsfonden: Hvad er dine muligheder i Innovationsfonden? Hvordan kan Innovationsfonden hjælpe med den finansielle risiko i vidensbaserede udviklingsprojekter gennem Innobooster-programmet. Hvordan finansieres personer, der ønsker at opstarte en vidensbaseret iværksættervirksomhed via finansiering fra Innofounder-programmet? Innovationsfonden hjælper også med særlige indsatster for SMV’er og innovative perspektiver på klima-dagsordenen.

Der vil være mulighed for individuelle sessions med oplægsholderne. Skriv i feltet “bemærkninger” hvem du vil tale med, når du tilmelder dig. Så er du sikker på en tid.

Arrangementet flyttes - Nyt tidspunkt følger snarest...

Program:

kl. 7.30 Morgenmad, Velkomst v. Ecopark og netværk

kl. 7.50 Søren Munk, Kapitalbørsen

kl. 8.20 René Damkjer, Innovationsfonden

kl. 8.50 Ghita Davidsen, Vækstfonden

Spørgsmål i plenum

kl. 9.10 Individuelle sessions – skriv dig på til sessions i feltet “bemærkninger”

Tilmelding

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må opbevare dine oplysninger. Vi opbevarer dine data efter gældende GDPR lovgining. Læs om vores datapolitik her