Udnyt jeres potentiale i den grønne omstilling

Med Green Business Accelerate får du mulighed for at opgradere din virksomheds bæredygtige forretningsstrategi i samarbejde med kyndige rådgivere. Du får et samlet overblik over lovkrav, CO2 regnskab, certificeringer mv, samt konkrete værktøjer der gør dig i stand til at lægge et stærkt strategisk fundament for din virksomheds bæredygtige vækstrejse. Et fundament, der vil sikre langsigtede fordele på et marked, hvor bæredygtig udvikling er blevet et konkurrenceparameter. 

Få et kig ind i forløbet og hør om deltagernes udbytte

Hør hvad deltagerne har fået ud af forløbet og hvordan det har hjulpet deres virksomheder videre med den grønne omstilling. Skal du med på næste forløb? Så kontakt os for at komme i betragtning.

Et “Hands on” forløb med intensivt fokus på egen virksomhed

Green Business Accelerate er bygget op omkring 3 intensive heldagsmoduler, samt individuel sparring, hjemmearbejde og temainddelte netværksaktiviteter. Undervisningen er tilrettelagt som henholdsvis faglige oplæg og gruppearbejde med udgangspunkt i deltagervirksomhedernes strategiske afsæt, konkrete problemstillinger og individuelle potentialer. På den måde sikres synergi og inspiration på tværs.

Vil du vide mere? Kontakt Sidsel Westh-Hansen – swh@ecopark.dk27251227

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email