Netværksmorgen:
Grøn SMV og CSR - Hvorfor og hvordan?

Har du en grøn forretningsidé, du er ved at udvikle? Er du allerede godt i gang med at bygge en forretning op om dit miljøvenlige produkt? Kunne du godt bruge nogle gode råd og inspiration til, hvordan du bruger dine grønne værdier til at blive tydeligere i din markedsføring?

COVID-19

Sikkerheden er en topprioritet hos os! Vi efterlever regeringens retningslinjer og gældende regler i forbindelse med begrænsningen af smitte med Covid-19. Håndsprit er tilgængeligt i vores lokaler, toiletter, kantine og ved indgangen. Lokalet er indrettet således, at der kan holdes god afstand og vi tager ikke flere deltagere ind, end det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Du kan derfor trygt deltage i dette netværksarrangement.

Anna-Karina-Kjeldsen

Anna Karina Kjeldsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun bl.a. underviser i markedsføring og branding​. Hun forsker desuden i CSR.

Mød Anna Karina på LinkedIn

VisBlue udvikler og producerer miljøvenlige batterier til lagring af solcelle- eller vindstrøm.

Læs mere om VisBlue her

Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtighed er på alles læber og stadigt flere virksomheder orienterer sig i en mere ansvarlig retning. Men hvilke CSR-tiltag er de rigtige at vælge for den enkelte virksomhed, hvordan skal CSR indtænkes i forretningen og kan det overhovedet betale sig at arbejde med emner som klima, bæredygtighed, deleøkonomi, socialt ansvar, purpose etc..  Det skal vi se nærmere på denne morgen – sammen med indsigter i hvordan virksomheden bedst fortæller verden om sin ansvarlighed. 

Vi får desuden besøg af Ecopark-virksomheden VisBlue, der vil fortælle lidt om, hvordan de arbejder med FN’s Verdensmål. 

Program:

7.30 – 8.00 Velkomst, morgenmad og evt. runden rundt om bordet
8.00 – 9.30 Hvordan tænker du CSR ind i forretningen og får størst udbytte af indsatsen? Oplæg v. Anna Karina Kjeldsen, Erhvervsakademi Aarhus
9.30 – 9.50 Case: Iværksættervirksomheden VisBlue og FN’s Verdensmål

Eventet er udskudt – ny dato på vej!