fbpx
Ring til os: 87447900 | info@ecopark.dk | Kontakt

Netværksmorgen:
Finansiering af
innovative iværksættere

Kom til netværksmorgen i Ecopark og mød nøglepersoner med viden om kapitalfremskaffelse til gode idéer. Hør om muligheder for både offentlige midler og kapital fra business angels, når vi holder morgenmøde i samarbejde med Innovationsfonden og Danish Business Angels Network – det er GRATIS – og vi giver en lækker morgenmad!

Rene-Damkjer

René Damkjer er regional Program Officer med fokus på udvikling af fondens regionale tilknytning i forbindelse med InnoBooster-ordningen.

Mød René på LinkedIn

Prisliste – intra – Feb. 2019René Logie Damkjer fra Innovationsfonden vil fortælle om hvordan en iværksætter eller SMV virksomhed gennem Innovationsfondens InnoBooster-ordning kan få funding til at løfte risikoen i sit udviklingsprojekt. Han vil fortælle om hvordan ordningen virker og hvordan du kan komme i betragtning til en ”investering” fra InnoBooster – samt give et indblik i de andre ordninger, som Innovationsfonden har til gavn for udviklingen i virksomheder.

Christian Vinther fra Danish Business Angels Network (DanBAN) vil fortælle om hvad en Business Angel er og hvordan DanBAN kan hjælpe iværksættere til at tiltrække kapital. Hvordan kommer du i betragtning til en investering fra en business angel? Og hvad skal du, som startup, have styr på for at tiltrække englene? Det er nogle af de spørgsmål Christian vil tage op på mødet.

Der vil være mulighed for individuelle sessions med både René og Christian. Hvis du ønsker dette må du meget gerne skrive det i feltet “bemærkninger” når du tilmelder dig. Så er du sikker på en tid.

Tidspunkt:  Tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 7.30 – 10

Program:

kl. 7.30 Velkomst, morgenmad og netværk

kl. 7.45 Christian Vinter, DanBAN – Hvordan kan du opnå finansiering fra en Business Angel

kl. 8.10 René Damkjer – Mulighed for finansiering for SMV’er gennem InnoBooster-ordningen og andre af Innovationsfondens programmer

kl. 9.30 – Individuelle sessions

Arrangementet er afholdt

Vil du tippes om lignende gratis arrangementer?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

Christian Vinther er investor relations manager i Danish Business Angels Network, som formidler kontakt mellem investorer og iværksættere med gode idéer.

 Mød Christian på LinkedIn

 

Luk Menu

Ring 8744 7900 -  eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt mig vedr.

Vil du høre mere?

x